logoA BARCARD vonalkódalapú kártyarendszer nem számít újdonságnak, hiszen számtalan formájával találkozhatunk nap mint nap, bevásárlásaink során, ha valahol kedvezményre vagyunk jogosultak, vagy csak egyszerűen pontokat gyűjtünk. De legtöbb esetben a kártyánk nem tartalmaz semmilyen adatot, vagy olyan információt, ami hasznos lehet a kártyarendszer üzemeltetőjének. Rendezvényeken szinte kizárólag a nagyobb fesztiválokon, vagy felső kategóriás klubokban találkozhatunk elektronikus beléptetéssel. Hiszen a legtöbb kártyás beléptető rendszernek nagyon magas a beszerzési és fenntartási költsége. A BARCARD rendszer fejlesztése során törekedtünk az egyszerűségre és sokoldalúságra, hogy akár a legkisebb kávézó vagy rendezvény is igénybe tudja venni, és olyan hasznos funkciókkal láttuk el, ami teljesen más szintre emeli az eddig megszokott kártyás rendszerekhez képest.
/BARCARD szó jelentése: BARCODE=vonalkód, CARD= kártya/

ÖSSZEHASONLÍTÁS

PAPÍR ALAPÚ KÁRTYÁK

→ folyamatos nyomtatási költséget igényel (1000db névjegyalapú kártya, akár 50.000 Ft-ba is kerülhet)
→ elhasználódik, eltűnik
→ ha a kártya eltűnik, se névvel se más adattal nem tudja igénybe venni a kedvezményt, hiszen kizárólag a kártya felmutatása után jogosult rá
→ a kártya tulajdonosának legtöbb esetben nem érdeke a kártyahasználat, hiszen olyan kedvezmények vagy akciók társulnak hozzá, ami nem érdekli az embereket
→ a kártyákról és tulajdonosaikról nincs nyilvántartás, vagy ha szükséges, nagy adminisztrációs terhet ró az üzemeltetőjére
→ egy nyomtatott kártya egyszerre csak egy kedvezményre jogosítja felhasználóját pl.: 10 használat után a 11-ik kedvezményes, de ezt követően újabb kártyát kell adni a vendégnek

BARCARD RENDSZER

→ nincs kártyagyártási költség, hiszen nincs szükség kártyára, csak abban az esetben, ha a vendég nem rendelkezik “jpg” formátumú képek megnyitására alkalmas telefonnal
→ a felhasználó saját vonalkódját otthon is  kinyomtathatja
→ ha a helyszínen nem rendelkezik vonalkóddal, az sem jelent problémát, hiszen nevének bediktálásával a rendszer automatikusan megnyitja az adatlapját, így igénybe veheti a szolgáltatást
→ a megrendelőnek a szofvert és a szükséges vonalkódolvasót nem kell megvásárolnia, hiszen bérelhető, akár egy-egy rendezvényre is
→ a rendszert egyszer kell telepíteni, ezt követően már rád van bízva, mennyi időre igényled meg, hiszen időalapú a szoftver, adataid nem vesznek el az évek múlásával sem, bármikor újraindíthatod a kedvezményeket a korábbi vendéglistával

MIT TUD A BARCARD?

A SZOFTVER

► a kártya tulajdonosáról a következő adatokat tárolja:
– név, lakcím /irányítószám, város, utca/
– kártya, vagy vonalkódszám az azonosítás miatt
– telefonszám, e-mail cím
– születésnap
– egyéb információ /bármilyen információ hozzáadható minden ügyfélhez/
– fogyasztás, elköltött pénz
– kártyahasználatok száma
Továbbá tetszőlegesen választható 3 opció, pl.: hol halott a rendezvényről: -ismerős – web – sajtó
► eseménynapló rögzítése /visszatekinthető az aznapi kártyahasználat, ki, mikor stb…/
► testre-szabott opciólehetőségek:
– rendezvény estében: VIP, STAFF, egyéb beállítás
– étterem esetében: vegetáriánus, tej-,vagy lisztérzékeny a vendég
Az opciókat mindenki számára testre szabjuk, ezeket a választási lehetőségeket kipipálod a kártya tulajdonosának adatlapján, így minden kártyahasználatkor ezekről azonnal értesülsz.

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

település statisztika /a rendezvény végén megtekinthető, hogy mely városokból érkeztek a legtöbben/
azonnali e-mail küldés /internetkapcsolat esetén, a kártya használata után, a rendszer  automatikusan e-mailt küld a kártya tulajdonosának, előre beállított fotókkal, szövegekkel. Pl.: egy rendezvényen esetében azonnal megkapja a programlistát, vagy szálloda esetében értesülhet az aktuális kedvezményekről/
kedvezmény időtartam beállítás /a kedvezmény időtartama/érvényessége előre beállítható a rendszerben/
párhuzamosan 2 kedvezményfajta is igénybe vehető:
→ felhasználások száma után járó kedvezmények /beállíthatjuk, hogy 10 használat utáni kedvezményt indítunk, a 10-ik használatot a rendszer automatikus egy felugró ablakkal jelzi, hogy az “ügyfél kedvezményre jogosult!”/
→ fogyasztás utáni kedvezmény / ha eléri a vendég az előre beállított értéket, a rendszer automatikusan jelzést ad/

SZOFTVER ÉS HARDVER IGÉNY

► bármilyen windows alapú számitógép, laptop
► vonalkódolvasó, de ez bérelhető is alkalmi rendezvényekre cégünktől
► igény esetén, on-line kapcsolat

Törekedtünk arra, hogy a program a legkisebb hardverigénnyel is tökéletesen fusson. A rendszert természetesen a helyszínen üzembe helyezzük, pár perces bemutatást követően bárki könnyedén használhatja.

ON-LINE ADATBÁZIS

A BARCARD rendszer nem csak közvetlen a számítógépen tárolja a bevitt adatokat, adatlapokat.
Lehetőség van on-line adatbázis lehívásra is.
Ehhez szükség van egy saját weboldalra, tárhelyre, ahol elhelyezzük a program adatbázis állományát, hozzákapcsoljuk a feltelepített BARCARD rendszerünket, ezt követően már egy bárhonnan elérhető fájlból hívja le a rendszerünk a legfrissebb adatokat. Ha on-line üzemmódban használjuk a szoftvert, a rendszer minden aznapi, első bekapcsoláskor leolvassa az adatbázist a tárhelyről,  ha változást észlel, frissíti azt.
Miért szükséges ez?
Például rendezvénybeléptetésnél több BARCARD kapu használatánál. Minden gépen rögzített változást egy helyen tárol, és egy helyről olvasnak be a gépek, így nincs hibalehetőség, és nem kell összevetni nyitás után a beérkezett adatokat.
Kereskedelemben, vendéglátásban a beérkező kártyaregisztrációkat akkor is felviheti a rendszerbe, ha a gép, amivel a kártyaolvasást végzi, ki van kapcsolva vagy nem elérhető.
Tárhelyet igény esetén díjmentesen biztosítunk!

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

RENDEZVÉNY BELÉPTETÉS

barcard

Bármilyen fizetős vagy ingyenes rendezvényen használható. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az on-line regisztrációhoz kötött részvétel. Abban az esetben, ha nem rendelkezik weboldallal a rendezvény, bármilyen más weboldalon elhelyezhető egy egyszerű űrlapkitöltő kérdőív, akár saját regisztrációs felületünkön, a www.hegyaljarendezveny.hu webcímen.

BELÉPTETÉS MENETE RENDEZVÉNYEN

A vendég korábban már regisztrált a rendezvényre. Válaszlevélben megkapta vonalkódját “jpg” formátumban és kódjának számsorát. Megjelenik a rendezvényen, telefonján megnyitja a kapott képet, ezt a jegykezelő beolvassa a rendszerbe, ahol automatikusan megjelenik a felhasználó neve, mely városból érkezett, hol értesült a rendezvényről, hány alkalommal vett részt a cég által szervezett rendezvényeken, valamint egyéb, egyénileg beállított adatok, pl. melyik csoportba tartozik a vendég: VIP, STAFF… egyéb.

Ha a rendszerben nem jelenik meg adat, a felhasználó nem regisztrált a rendezvényre.
A beolvasást követően a felhasználó e-mailben azonnal értesül a rendezvény részletes leírásáról, a programokról és helyszíni térképéről.

TÖRZSKÁRTYA ÉS KEDVEZMÉNY RENDSZER

cats

Bármilyen kereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozásnál felhasználható. Legyen az kozmetika, szolárium, fodrász, étterem, büfé, vendégház, hotel, panzió.  A BARCARD-ra telepített kedvezmény lehet a felhasználás száma és összege után járó is. Ha valaki már öt alkalommal  volt vendég vagy vásárló, a rendszer automatikusan jelzi.

A BARCARD után eldobhatod a papíralapú, “10 pecsételős” kártyát! Sokkal igényesebb, hasznosabb és nem utolsó sorban költséghatékonyabb a BARCARD rendszert használni!

VENDÉGNYILVÁNTARTÁS

barcard

Szállodákban, hotelekben, panziókban vagy vendégházakban a vendég kitölt egy dokumentumot a recepción, hogy elfoglalhassa a kiszemelt szobát, apartmant. Miért ne tehetné ezt meg on-line, hogy mire megérkezik a szálloda recepciójára, már névre szóló plasztikkártyával várhasd. Ezt követően a vendégnek már semmi dolga nincs, ha legközelebb is szeretne a szállodában megszállni, elég csak a kártyát felmutatnia a recepción, és minden adat megjelenik: hányszor volt vendég a szállodában, honnan érkezett, mennyit költött, volt-e valami extra kérése, kívánsága az ottléte során. Céges ügyfeleknél megadhatja számlázási adatait, így nem kell minden egyes alkalommal elkérnie azt. A rendszeresen visszalátogató vendégek úgy érezhetik, kiemelt figyelmet fordítanak rájuk.

RENDELÉS MENETE

→ Felkeresel minket a megadott elérhetőségeinken, mi felvesszük veled a kapcsolatot. Megbeszéljük, hogy milyen felhasználási területen szeretnéd használni a rendszert, milyen időtartamig.
→ Ezt követően azonnal kapsz egy személyre szabott használati díjat, amelyet havi, negyedéves, féléves vagy éves lebontásban kell rendezni felénk.
→ Megrendelés után üzembe helyezzük a BARCARD rendszert. Tokaj-Hegyalján  díjmentesen a kiszállítás és  és üzembe helyezés!

vonalkód olvasó

A helyszínen pár percben bemutatjuk a rendszer működését, hiszen több időre nincs is szükség ahhoz, hogy bárki könnyedén használni tudja.
Bármilyen probléma esetén a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, telefonon vagy személyesen megoldjuk a felmerült problémát.

ÁRAK

Pontos árakat személyes megbeszélést követően tudunk adni, hiszen sok befolyásoló tényező jöhet szóba. Felhasználás időtartama, BARCARD kapuk száma, technikai eszköz igény stb…