Fotózásaink alkalmával professzionális Canon Full Frame vázakkal dolgozunk, kizárólag “L” szériás objektíveket használva a tökéletes képminőség érdekében. Palack, portré és egyéb termékfotózásinkhoz műtermünk áll az ügyfelek rendelkezésére. Legtöbb esetben külső helyszíneken, két fotóssal dolgozunk. Így több szemszögből is készülnek fotók, egy-egy eseményen. Olyan pillanatokat is lencsevégre kapunk, amelyeket egy fotós segítségével nem lenne kivitelezhető, ráadásul ez a szolgáltatás árát nem befolyásolja. Gyakorlatilag egy fotós munkadíjáért nálunk 2 fotóst kapsz!

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

rendezvenyfotozas3

Rendezvény és eseményfotózások alkalmával szinte minden esetben, ha a rendezvény is alkalmas rá, 2 fő fotóssal dolgozunk, hogy a legkülönlegesebb pillanatokat is lencsevégre kapjuk. Igyekszünk megörökíteni az adott rendezvény hangulatát olyan spontán képekkel, szituációkkal, amelyek a “laikus” szemek számára észrevétlenek maradnak. Így az elkészült fotók újra felidézik a rendezvény hangulatát, életérzését.

ÉTELFOTÓZÁS

etelfotozas_25

Az ételeket nem kozmetikázzuk, úgy fotózzuk le, ahogy a vendég elé kerül. Nincs lakkozás és műanyag, minden egyes fogás emberi fogyasztásra alkalmas. A legtöbb esetben nincs lehetőségünk műtermi vagy ahhoz hasonló felszereléshez, mert mi megyünk az ügyfelekhez, akiknél gyorsan kell dolgozni, nem foglalhatjuk el a fél éttermet állványokkal és nagy soft box-okkal, így a mi fotóinkban a természetességet fedezheted fel.
Igény esetén természetesen műtermi fotózást is vállalunk!

ESKÜVŐFOTÓZÁS

eskuvofotozas-tokaj-hegyalja-13

Egyik legfontosabb jellemzőnk, hogy ketten megyünk fotózni az esküvőkre. Egy női és egy férfi látásmód, két teljesen különböző perspektívában. Egyszerre készülnek el az elkapott, észrevehetetlen pillanatok és a beállított családi és csoportképek is. Természetesen mindezt egy fotós áráért!
Bővebben: www.eskuvotokajhegyalja.hu

PALACKFOTÓZÁS

palackfotozas

Palackfotózások során a legtöbb esetben a fotósok egy “íratlan szabály” szerint dolgoznak. Meghatározott fényirány és egyéb paraméterek, amelyek már szinte kötelezőek. Mi nem ragaszkodunk ezekhez a szabályokhoz, előfordul, hogy az egyes palackoknak más beállítás és fényviszony szükséges, amivel egyediséget kölcsönözhetünk az elkészült fotónak.

BABA-MAMA FOTÓZÁS

babamama-fotozas

Az új jövevény érkezése minden anyuka és apuka számára óriási öröm. Az első hónapokban készített fotókat pár év múlva is nagy boldogsággal nézegetjük  végig. Az apró kezek és lábak, az őszinte mosoly a baba arcán, mindenki életében csak egyszer örökíthető meg igazán.

PORTÉFOTÓZÁS

portrefotozas

Mutasd meg a nagyvilágnak személyiségedet, légy kifejező, határozott és meggyőző! Portréfotózások során a lencsevégre kapott pillanatban benne lehet személyiségünk, érzelmi állapotunk, mondanivalónk a világ felé. Porté fotóinkat külső és belső helyszíneken egyaránt elkészíthetjük.

PINCEFOTÓZÁS

pincefotozas_budahazy1

Ez egy teljesen külön “műfaj”, sok esetben koromsötétben kell, éles, fényben úszó fotókat készítenünk. Szükség esetén világítástechnikával is felszereljük a pincét a tökéletes fotó elkészüléséhez. De ha már van némi fény a járatokban, abból is ki tudjuk hozni a maximumot speciális eszközeink, objektívek segítségével.

CSALÁDI ESEMÉNYEK FOTÓZÁSA

csaladi-fotozas

Számtalan olyan családi esemény van, amelyet szeretünk visszanézni az évek múlásával, vagy csak megmutatni a nagymamáknak, rokonoknak, akik nem voltak jelen. Legyen az keresztelő, bérmálás, ballagás, születésnap vagy egyéb családi esemény. Fotóink magas minősége miatt, akár hatalmas poszter méretben is nyomtatásra kerülhetnek a kiválasztott képek.

ENTERIŐR FOTÓZÁS

enterior-fotozas

A vendégházak, panziók, hotelek, szállodák és egyéb szálláshelyek külső-belső fotózása talán az egyik legfontosabb marketingeszköz a vendégek elérése, “meggyőzése” érdekében. Hiszen ki az, aki a nyaralás vagy hétvégi pihenés tervezése közben nem a weboldalon, facebook oldalon található szálláshelyfotók közt keresgél, és azok alapján hozza meg a végleges döntést?