FACEBOOK MARKETING

A mindennapi életünk szerves részévé vált a közösségi oldalak használata, magán és céges jellegű bejegyzések, posztok, fényképek megosztása elsősorban a facebookon. Ma már szinte elképzelhetetlen egy vállalkozás működtetése facebook oldal megléte nélkül, de szerencsére, szinte a legtöbb vállalkozás már felismerte ennek a tényét és működtet, de legalábbis létrehozott már egy névre szóló céges facebook profilt.
Ezt követően a két legjellemzőbb “közösségi” gondolkodásmód:
– Létrehoztam, tehát létezem mint vállalkozás és ezzel “le van tudva ez is”
Természetesen ez az állítás nem állja meg a helyét, hiszen amilyen gyorsan létrehoztuk az oldalt, olyan gyorsan feledésbe is merül aktivitás hiányában. Többet ártunk vele, mintha nem is hoztuk volna létre, hiszen ha mégis valaki rátalál egy keresést követően, azt látja, hogy semmilyen életjelet nem mutat a vállalkozás a facebookon, így talán nem is létezik már?
– Létrehoztam, teszek közzé bejegyzéseket, szerintem ennyi bőven elég, de jobbat sajnos nem tudok, mert ennyire értek hozzá és nincs is rá időm.
Ez már jó irány, hiszen felismerted, hogy igenis fontos a közösségi oldalon való aktív részvétel. Szeretnéd minél több emberhez eljuttatni a vállalkozásoddal kapcsolatos információkat, eseményeket vagy csak egyszerűen a napi történéseket.
Ilyenkor lépünk mi a képbe!
Kérj tőlünk segítséget, hogy színvonalas, a megfelelő időben és tartalommal elkészített posztok jelenjenek meg a facebook oldaladon.

Szöveges, fotó-és grafikus alapú posztok, bejegyzések elkészítését vállaljuk! Szövegírással, fotók elkészítésével, és a bejegyzések grafika anyagának megtervezésével.

Hogy tudod igénybe venni a szolgáltatást?

EGYSZERI BEJEGYZÉS

Van egy olyan akciód, kedvezményed, híred, eseményed, amelyet szeretnél színvonalasan közzétenni a facebook oldaladon. Nincs kötöttség, nincs szerződés, ez egy egyszeri megbízás. Mi elkészítjük a fotót, grafikai anyagot, a szöveget is megírjuk, ha igény van rá. Ezt követően átadjuk számodra, hogy közzé tehesd az oldaladon. Lehetőség van egy eseményről, hírről akár többszöri, de más tartalmú bejegyzések elkészítésére is. Például egy rendezvényről egy hónapon keresztül szeretnél bejegyzéseket közzé tenni, a téma adott, de más-más tartalommal, szöveggel, fotóval, grafikával, hogy fenntartsd az érdeklődést az emberekben és több alkalommal is látható legyen a hírfolyamban a poszt.

EGYÉNI ELSZÁMOLÁS ALAPÚ

Minden hónap végén az elkészült és kihelyezett bejegyzések alapján történik az elszámolás. Ebben az esetben mindig a megrendelő jelzi felénk, hogy szeretne egy adott témáról bejegyzést. Nem mi találjuk ki előre, hogy mi fog kikerülni az oldalára. Nincs havi kötelezettség a megrendelő részéről, nincs megbeszélt havi bejegyzés mennyiség. Akár havonta egy, de akár harminc bejegyzés is megrendelésre kerülhet.
Egy bejegyzés ára attól függően, hogy fotó vagy grafika: 1000-5000 Ft ig.

HAVI DÍJAS

A havi díjas közösségi marketing igénybevételével átvesszük a felelősséget és a teljes irányítást a facebook oldal felett. Hetente akár több bejegyzés, több témában, fotókkal, grafikákkal, az adott témában megírt ajánló szövegekkel, szükség esetén fizetős kampányok indításával. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk az ügyféllel, figyeljük tevékenységüket, eseményeiket, és teljesen önállóan kezeljük közösségi oldalát.