TELEPÜLÉS MARKETING

Egy település, legyen az falu, község, város, talán egyik legfontosabb feladati közé sorolható a helyi turizmus, vendéglátás életben tartása, fejlesztése, napirenden való tartása évszaktól függetlenül. Mai rohanó világunkban ha egy család, baráti társaság, vagy egy üzleti vállalkozás kikapcsolódásra, pihenésre alkalmas helyszínt keres, megnézi az interneten fellelhető lehetőségeket. Ahhoz, hogy elnyerjük a jövőbeni vendégeink tetszését, elengedhetetlenül fontos egy szépen elkészített és életben tartott weboldal, a hozzá kapcsolódó facebook oldallal és rengeteg gyönyörű fotóval.

AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT KÍNÁLJUK ÖNKORMÁNYZATOK, TURISZTIKAI EGYESÜLETEK RÉSZÉRE:

WEBFEJLESZTÉS

Elkészítjük a település új, modern, mobilon is tökéletesen nézhető weboldalát, amelyet heti-napi szinten az aktuális információkkal feltöltünk. Az oldal elkészítésénél figyelembe vesszük a jelenleg aktuális erre vonatkozó jogszabályokat. Ha szükséges tárhelyet is biztosítunk.

KÖZÖSSÉGI OLDAL

Meglévő vagy új közösségi oldal létrehozása a facebookon, az ehhez szükséges anyagok, fotók, szövegek, hirdetések, grafikai anyagok elkészítése, karbantartása. Napi aktuális önkormányzati hírek kihelyezése a “kötelező” anyagokon felül a turizmusra is kiélezve.

FOTÓZÁS

A településen megrendezésre kerülő rendezvények, események fotózása. Átadó ünnepségek, családi napok, vásárok, koncertek és egyéb rendezvények megörökítése. Az elkészült fotók kihelyezése weboldalra, facebook oldalra vagy átadása a megrendelő számára.

GRAFIKAI TERVEZÉS

A település számára elkészítünk minden grafikai anyagot, legyen az rendezvényplakát, meghívó, turistatérkép, szórólap, kiadványok, táblák és minden olyan felület, amelynek célja az érkező vendégek útbaigazítása és megfelelő informálása.

SAJTÓ KOMMUNIKÁCIÓ

Fontos, hogy nagyobb “tömegekhez” is eljusson egy-egy aktuális információ, bemutatkozó anyag. A legkézenfekvőbb megoldás a megfelelő sajtófelületeken, kiadványokban való megjelenés. Ehhez szükség van pontosan, érthetően megírt szöveges tartalmakra a hozzá kapcsolódó fotókkal.

RENDEZVÉNY MANAGEMENT

Legyen az egy családi nap, koncert vagy egy nyitott pincés hétvége. Ezek megszervezésére, koordinálására szükség van a megfelelő szakértelemre, tapasztalatra és nem utolsó sorban kommunikációra. Rengeteg olyan ötlettel és információval tudunk szolgálni, amely sikeressé teheti a rendezvényt.